
تماس شبانه روزی
13 – ۰۲۱۸۸۲۴۹۰۱۰
آدرس دفتر ما
شهرآرا،برج شهرآرا،همکف، واحد ۲۷
هیچ صدایی به بدی زمان آبگیری ماشین لباسشویی نیست، چه برسه به زمانی که این صدا تمامی نداشته باشه و ماشین لباسشویی دائماً و یکسره در حال آبگیری باشه.
لباس ها را برای شستشو گذاشتهاید، پودر کافی ریخته اید، آب و برق را وصل کرده اید و لوله تخلیه را در جای همیشگی قرار داده اید. چه کاری را اشتباه انجام داده ام ؟کدام مرحله زودتر از قبلی رفته ام؟
باید به شما بگوییم ایراد کار از شما نیست بلکه یکی از قطعات درونی ماشین لباسشویی است که آسیب دیده و در کل تعمیرلباسشویی نیاز است نه اصلاح روند طی شده توسط شما.
هر چه سریعتر به سراغ دلایل برویم بهتر است. در زیر علتهای اصلی آبگیری را بیان کردیم. در برخی حالات حتی با خاموش کردن دستگاه و جدا کردن از برق هنوز آب وارد بدنه میشود و تنها راه چاره بستن شیر ورودی آب است.
همچنین می تونید بخوانید: ۱۰ نکته مهم در نگهداری صحیح از ماشین لباسشویی
اولین مجرایی که کنترل کننده آب ورودی است، شیر برقی بوده. این قطعه کوچک که بر سر راه آب سرد و گرم قرار دارد میزان آب ورودی را کنترل می کند و به صورت مستمر با برد یا تایمر و حتی هیدروستات در ارتباط است.
یکی از دلایل آبگیری مداوم در مخزن این است که شیر برقی خراب شده و بیشتر از حالت عادی و مجاز آب وارد مخزن می گردد.
دستگاه را خاموش و از برق جدا کنید. اگر در این حالت بازهم ماشین در حال آبگیری بود ایراد کار از شیر برقی است و نیازمند تعویض یا تعمیر بوده، بررسی میزان خرابی حتما باید توسط تعمیرکار ماهر انجام گردد.
اگر دستگاه در حالت تست سلامت شیر برقی، اجازه ورود آب را قطع کرد یعنی ایراد از دیگر قطعات است. هیدروستات نیز از قطعات مهم در این زمینه است. وظیفه هیدروستات تنظیم میزان آب در درون مخزن در هر سیکل و چرخه شستشو است.
در حقیقت هیدروستات یک قطعه ناظر است.
پس از رسیدن مقدار آب کافی برای هر برنامه، هیدروستات دستور قطع جریان آب را به شیر برقی ارسال میکند و مسیر توسط شیر برقی بسته خواهد شد.
این تست کاملا تخصصی و فنی است و باید تمام سنسورهای درون آن چک شود، اما برای گام نخست می بایست بررسی نمود تا شلنگ در مسیر سوراخ است یا خیر. اگر شلنگ سوراخ بود که ایراد از شلنگ است در غیر این صورت تست فنی هیدروستات باید توسط فردی آشنا به این موضوع انجام گردد.
نحوه تخلیه آب در ماشین لباسشویی به گونه ای طراحی شده که شلنگ تخلیه باید از سطح زمین بالاتر باشد. به همین دلیل اگر دقت کنید قسمت های ابتدایی شلنگ تخلیه در اکثر مدل ها چسبیده و متصل به بدنه و در ارتفاعی بالاتر از سطح زمین است.
شلنگ در ابتدایی ترین قسمت ها باید حداقل ۵۰ سانتی متر از زمین فاصله داشته باشد. در اکثر موارد خود بدنه این امکان را فراهم کرده تا شلنگ را به آن آویزان کنید.
خرابی پمپ تخلیه باعث میشود تا دستگاه دائماً در حال تخلیه آب باشد و قسمت های فوقانی مانند شیر برقی و هیدروستات دستور ادامه ورود آب را بدهند تا آب به حد نیاز برسد اما این روند باعث میشود تا آب مستقیما از لوله وارد شده پس از چرخش کوتاه در مخزن به سرعت از چرخه شستشو خارج شده و از طریق پمپ و شلنگ وارد فاضلاب گردد.
شما باید مسیر خروج آب را چک کنید. در اغلب موارد لباس های کوچک، سکه، پول، جوراب، دستمال کاغذی و مواردی از این دست مانع کار کردن صحیح پمپ تخلیه می شود.
در مدل های قدیمی تایمر همه کاره ماشین لباسشویی بوده و ۹۹% دستورات از جانب تایمر است. با پیشرفت تکنولوژی در این وسایل شستشوی خانگی، برد الکترونیک از تایمر جدا شده و هر یک وظیفه خود را به شکل مستقل و مجزا انجام می دهند.
آسیب دیدگی تایمر در مدل های قدیمی و خرابی برد الکترونیک در نسل جدید علت آبگیری مداوم و تخلیه یکسره آب از لباسشویی است.
این قطعه مهم ترین و گرانترین تکه در لباسشویی است. بررسی آن نیازمند دانش فنی بوده و در اکثر موارد تعمیر آن کاری بسیار سخت است زیرا ممکن است تمامی خازن ها با نوسانات برق آسیب دیده باشند اما گاهی شانس یار است و تعویض نیازی نیست و با یک تعمیر کوچک مشکل حل می گردد.
اگر تایمر قطعه اصلی است (ماشین لباسشویی قدیمی است) در اکثر موارد توپی خراب شده است. چرخش در خلاف جهت و خرابی چرخدنده دلیل مشابه و متداول این رویداد است. در این موارد تعمیر و یا تعویض قطعه بر اساس میزان و شدت خرابی متفاوت است.
اگر ماشین لباسشویی دارای برد الکترونیک است (مدل های جدید) پس از تعمیر تلاش کنید تا دستگاه همواره از نوسانات برق و رطوبت در امان باشد، این دو عامل بیشترین دلایل خرابی برد بوده است.
۵ دلیل متداول آبگیری مداوم ماشین لباسشویی را بیان کردیم و روش تست هر کدام را شرح دادیم اما بهتر است برای تست سلامت، حتماً موارد را با دقت مطالعه کنید. در صورت وارد کردن هرگونه آسیب به قطعات هزینه تعمیر ماشین لباسشویی بیشتر از حد انتظار خواهد بود.