
تماس شبانه روزی
13 – ۰۲۱۸۸۲۴۹۰۱۰
آدرس دفتر ما
شهرآرا،برج شهرآرا،همکف، واحد ۲۷
اسکار ضدحال ترین کار خونه میرسه به زمانی که می خوای لباسارو آویزون کنی و میبینی ازش آب میچکه!!!
بدترین حالت زمانی است که بعد از اتمام شستشو و خالی کردن لباس ها و آماده کردن برای آویز کردن با صحنه چکیدن آب از آنها مواجه هستیم. خشک نشدن لباس در لباس شویی بدترین اتفاق ممکن است.
همیشه کار آنطور که می خواهیم و انتظار داریم، پیش نمیرود و کار آن جایی نابودکننده می شود که دانشی در مورد مشکل به وجود آمده نداریم و یا حتی دلیل اصلی آن را نمی دانیم. با ما همراه باشید تا علت خشک نشدن البسه در لباسشویی را بررسی کنیم تا مواردی که از دست شما بر می آید را اجرایی کنید.
دلایل و علل اصلی این مشکل در تمامی برند ها مشابه است و ممکن است در مواردی جزئی تفاوت داشته باشد. در رابطه با این موضوع سه گروه مختلف عملکرد دخیل است که بررسی جزئیات آنها می تواند به بازگشت سلامت دستگاه کمک کند.
قبل از شروع هر کاری اولین راه حلی که پیشنهاد میشود، ریست کردن لباسشویی است. در اغلب موارد با ریست کردن می توانید مشکل را حل کنید. پس از ریست، برد به تمامی قطعات دستور بازنگری مجدد را صادر میکند که ممکن است خشک کن به حالت قبل بازگردد.
در مدل ها و برند های مختلف جزئیات ریستکردن متفاوت است برای چک کردن نحوه ریست به دفترچه راهنما مراجعه کنید. اما در حالت کلی روند این گونه است.
شما می توانید با مطالعه مقاله آموزش ریست لباس شویی برای تمامی برند ها روند ریست را به درستی و گام به گام اجرا کنید.
پس از انجام این کار برای تست، دستگاه را روشن کنید و نتیجه را بررسی کنید. اگر مشکل حل نشد موارد ادامه می تواند یکی از دلایل احتمالی خشک نشدن لباس در لباسشویی باشد.
تمامی بخش ها به وسیله برق شهری کار خود را انجام میدهند. نوسانات برق میتواند باعث خرابی یک قطعه و در نهایت ایجاد خلل در کار شود. اگر تصور می کنید ایراد از سیم کشی های درون منزل است، حتما با یک برقکار ماهر تماس بگیرید و در غیر این صورت موارد زیر را بررسی کنید.
خشک کن لباسشویی نیازمند برق است تا بتواند هوای مورد نیاز و قدرت چرخش دیگ را ایجاد کند. در صورتی که برق مورد نیاز با ولتاژ و آمپر تعریف شده به آن نرسد تمامی عملکرد مختل می شود.
راه حل، بررسی سیم کشی ها و یا تعمیر خشک کن لباسشویی در صورت آسیب دیدگی است.
برد قطعه ای بسیار بسیار مهم است که تمام دستورات را مدیریت می کند. در اکثر مواقع تا دستوری از سوی برد الکترونیک صادر نشود، قطعه مذکور کاری انجام نمی دهد.
راه حل، بررسی ترانس و برق کشی برای تست سلامت برد.
ترموستات وظیفه تنظیم دما دارد. شاید تصور کنید این قطعات که به هم ربطی ندارند، باید بگوییم هر قطعه اگر کار خود را به درستی انجام ندهد. قطعه بعدی نمیتواند زنجیره شستشو را به درستی تکمیل کند.
راه حل تست سلامت ترموستات
عدم چرخش دیگ شستشو در دور تند می تواند از جمله دلایل این باشد که لباسها خشک نشوند. این کار بر عهده خازن است تا دیگ را به حرکت درآورد.
راه حل تست سلامت خازن
در مدل های دوقلو تاخو یا سنسور وظیفه نظارت بر اجرای صحیح برنامه و قطعات را دارد .خرابی این قطعه موجب ایجاد ایراد خواهد شد.
راه حل تست سلامت تاخو
شیر برقی یا شیر ورودی آب وظیفه ارسال آب را به دیگ شستشو دارد. اگر این قطعه آسیب ببیند، ممکن است اختلال در روند خشک کن لباسشویی ایجاد شود.
قطعات مکانیکی که ارتباطی با برق به شکل مستقیم ندارند، باید بررسی های دیگری صورت گیرد و هر یک را در ادامه بررسی خواهیم کرد.
اگر در یک روز بدون استراحت از لباسشویی کار کشید، تمامی قطعات مکانیکی دچار فرسایش زیاد شده و داغ کردند.
راهحل خاموش کردن و استراحت به موتور و دیگر قطعات برای خنک شدن حداقل به مدت ۴ ساعت.
جریان هوا بسیار مهم است زیرا خشککن به واسطه جریان هوای موجود، گرمای مناسب برای خشک کردن البسه را ایجاد می کند.
راه حل بررسی قطعات مکانیکی درگیر
تخلیه کردن آب کثیف درون دستگاه بر عهده پمپتخلیه است. اگر این کار به درستی انجام نگیرد حتی اگر خشک کن کار خود را به درستی انجام دهد، لباس ها همچنان خیس خواهند بود.
راه حل بررسی گرفتگی پمپ تخلیه و رفع انسداد
گاهی پمپ تخلیه سالم است اما به دلیل گرفتگی در شلنگ، عمل تخلیه آب کامل انجام نمی گیرد. گرفتگی شلنگ با سکه، املاح و رسوب آب و یا موارد دیگر از جمله عوامل متداول است.
راه حل بررسی گرفتگی شلنگ تخلیه و رفع انسداد
با بررسی تمام موارد کارشناس اعزامی متوجه شده که هیچ اشکالی در برق رسانی یا خرابی قطعات نیست. هنگامی که روند کار با لباس شویی را بررسی می کند، متوجه اشتباهات شخص در استفاده می شود.
لباسشویی حداقل ۵ برنامه شستشو برای کاربر فراهم کرده، در تمامی مدل ها از قدیمی تا جدید هر یک از این برنامه ها دارای شرایط خاص آبرسانی، آبگیری، مدل چرخش، دمای مشخص و مدت خاص خود را دارند.
هر یک از این برنامه ها برای انواع مختلف پارچه در نظر گرفته شده است، اگر متناسب با جنس لباس، برنامه را اجرا نکنید در بهترین شرایط کارکرد دستگاه، لباس ها خشک نخواهند شد و شما به دنبال علت خشک نشدن البسه خواهید بود.
اگر حجم لباس هایی که برای شستشو در مخزن انداخته اید بیشتر از ظرفیت و تحمل باشد، نباید انتظار شستشوی صحیح را داشته باشید. آبگیری، آبرسانی، شستشوی صحیح و در نهایت خشک کردن البسه در مراحل پایانی هیچگاه در شرایط غیر استاندارد به درستی صورت نمیگیرد.
در این مقاله ۱۱ علت خیس ماندن لباس ها را پس از شستشو بیان کردیم که هر یک از آنها به بخش و گروه خاصی نسبت دادیم. تجربه ثابت کرده که استفاده صحیح از این دستگاه باعث میشود تا زمان خرابی به تقویت تعویق افتاده و عمر مفید بیشتری داشته باشد.
در نظر داشته باشید که ابتدا قبل از هر بررسی، لباسشویی را ریست کنید. شاید مشکل برطرف شود. برای آشنایی با حفظ سلامت بیشتر ماشین شستشو مقاله ۱۰ نکته مهم و نگهداری از لباسشویی را می توانید مطالعه کنید.